Dexworld.org

Well itís finally good to see you!

Welcome to the Dexworld.org forums. We like new folks around here, so since you're not registered yet, why donít you drop us a little note so we can get to know you?

We will be more than happy to show you more of our tight little community once we know who you are.

Go Back   Dexworld.org > Search Forums
User Name
Password
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Showing results 1 to 3 of 3
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Cope
Forum: Day Of Defeat Discussion 10-13-2005, 03:57 AM
Replies: 9
Views: 811
Posted By Cope
Thanks for the help guys, the new comp runs it...

Thanks for the help guys, the new comp runs it pretty smoothly with everything on high. Wiped the hard drive clean and started over and everything ran smooth, so probably a software issue somewhere...
Forum: Day Of Defeat Discussion 10-12-2005, 11:22 PM
Replies: 3
Views: 597
Posted By Cope
Well, there's a few here.. not sure if that helps...

Well, there's a few here.. not sure if that helps any or not... -uni-'s thread (http://www.dexworld.org/forums/showthread.php?t=4639)
Forum: Day Of Defeat Discussion 10-12-2005, 11:19 PM
Replies: 9
Views: 811
Posted By Cope
Okay, I have two comps, one is a P4 3.0 with 1GB...

Okay, I have two comps, one is a P4 3.0 with 1GB Ram and a ATI V700 card that runs the game pretty smoothly, fps is usually over 40 at all times, the other comp Edge was referring to was my second,...
Showing results 1 to 3 of 3

 

All times are GMT -6. The time now is 12:55 PM.


vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.